Dobré ránko kolegyňko, jsem ráda, že mám spřízněnou dušičku na naše stravování, ještě bych měla dotaz, jaké pomazánky nebo co si dáváš k rostlinnému dni, namazat na rohlík. Já dělám různé tofuové pomazánky, nejvíc mě chutná z uzeného tofu tzv. "sloní žrádlo" fakt je to dobré. Když tak pošlu zase recept já. A používáš sojové majonézy nebo normální ze žloutka a oleje?? Ted jsem dělala falešnou humrovou a byla výborná. Ale ráda bych obohatila jídelníček dalšíma pomazánkama. Třeba máme rádi česnekovou, ale z tofu ne a ne být taková nějaká dobrá, vždy zůstane doma nedojezená. Ještě dělám bramborovou a pak někdy kupuju z hypernovy z mandlí křenovou, ale to je drahé. Takže musíme zkoušet. Budu ráda za každý nápad. Ahooj L.