Re: 28 denní očistný program podle Antonie Mačingové

Autor: aida, Datum: 08.04.2016 07:41

Ahoj všem - Gogo, to je dobrý článek. Přiznávám, že jsem o tom chlapovi zatím neslyšela, ale mrknu, určitě nějaké odkazy najdu. Maji, to jsem ráda, že jsi tu pořád smiling smiley .

K těm sladkostem - je pravda, přesně jak píše pán - když si dáš trošku, je problém kdy přestat. Tak raději domů moc sladkostí nekupuju (občas něco koupí babičky nebo nějaká návštěva). Mám kamarádku, která si zavedla jeden den v týdnu s čokoládou - jinak čokoládu nedává. Teď při 28čce čokoládu vůbec neřešme - ale takhle by se to dalo po zvládnutí 28čky aplikovat na cokoliv (pečivo, jakékoliv sladkosti - ale všechno opravdu jen jediný den v týdnu - možná první týden se člověk přeže.e - ale věřím, že pak se to dá tak korigovat - jak mi potvrdila právě ta kamarádka, že někdy má týden úplně bez čokolády, protože si dala neděle a někdy to vyjde tak, že buď zapomene, nebo je nějaká akce, kdy se k čokoládě nedostane.... winking smiley ).

Já jsem včera měla navečer ještě kafe a jogurt s banánem a čokoládou (byli jsme s manželem v panerii a tohle mi přišlo jako nejmenší zlo - ani ty výčitky jsem neměla tak velké) - stejně jsem se ale potrestala sama, večer jsem nemohla usnout....

Dnes jsem si musela přehodit jídelníček, protože jsem večer nestíhala, takže teď jsem měla mrkev s jablíčkem, ale na oběd mám lečo bez uzeniny (paprika, rajčata, vejce - to snad jde) a na večer už mám zase řepu :-).

 

Krásný předvíkendový čas.

 

Budu se snažit ještě do neděle nakouknout - pak jsem do úterka pryč a ve středu se na vás zase budu moc těšit flower smiley .


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 02:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658,1367164#msg-1367164