Re: 28 denní očistný program podle Antonie Mačingové

Autor: maja.martina, Datum: 07.04.2016 20:42

love smiley Ahoj holky... flower smiley coffe smiley . Gogo,díky za článek,myslím,že se tam každá najdeme,nejvíce jsem se viděla v tom: jsem najeděná,po večeři,ale přesto ještě vyluxuji ledničku.Ale to bylo....,tedy doufám.

Aido,máš velikou pochvalu !!! Ne jen,že dokážeš výstižně mluvit o svých pocitech a "prohřešcích" ,ale hlavně jsi to nevzdala a jdeš dál... flower smiley flower smiley Tak já taky mám všelijaké stavy,včera jsem večer u televize snědla 30 dkg směsi různých oříšků,hrozinek,semínek atd. A nebyla jsem na sebe naštvaná,byly výborné... smiling smiley Odpustila jsem si to.

Všechny chceme zhubnout nejraději nějakou zázračnou dietu,tak zkoušíme to.... a potom zase toto.....,pak zase slyšíme o něčem jiném.A jsme schopni držet jakoukoliv dietu,jen když zhubneme,ale končí to stresem,nervama v háji,jojo efektem a nakonec tím nejhorším,nemáme se za to rádi. eye popping smiley 28čka je dobrá na prvotní restart,vyčistit tělo. Na jednu stranu mi vyhovovalo přesně dané jídlo,nemuselo se nic vymýšlet,prostě se vaří pokle pokynů.Na druhou stranu to byl pro mě stres,nesmím si dát nic jiného,dojídat atd. Ikdyž taky jsem občas měnila,abych nevyhazovala jídlo.Teď jedu dál ,myslela jsem si,že to nevydržím,ale hodně se mi ulevilo a jde to docela v pohodě.Vařím na co mám chuť,ale zdravě podle chuti a pro mojí kr.skupinu léčivé potraviny i AM-ještě jsem ani nestačila vyzkoušet všechny recepty- .Rodina a okolí si zvyklo a to jsem ráda. thumbs down Ale hlavně co je důležité,vymažte slovo dieta! To není dieta,ale životní styl,aby jsme se cítily dobře a byly zdravé. A když to takhle pojmeme a budeme se mít rádi,tak i ty kilča půjdou časem dolů. A to že si jednou za čas dáme něco " nezdravého" no a co,přeci se za to nebudu nenávidět,myslím,že okolo máme každá dost jiných starostí,tak proč se trápit ještě za toto.Asi si to tělo žádalo.

Ale je pravda přesně to co píšete,jíst pravidelně a zdravá jídla,aby tělu nic nechybělo a pak nebudou ty chutě.Já snědla večer 3 sušenky,2 margotky a neměla jsem dost,jo,slyšíte dobře,byla jsem prase. stydlin smiley A teď nic,žádné veliké chutě,ale taky dobře vím,jak píše GOGO,dám si kousek a sním celý koš a to ne nono smiley Snídaně,obedy a večeře mám opravdu narvaný talíř,ale to,co mi chutná i řepu už miluji. love smiley A když mám chuť,tak přijdou na řadu švestky.Ale ořechy nezvládám,když si překonám a nedám si,tak to vydržím,ale běda,když si dám dvě,tři,tak sním vše,co je doma. Takže tréning je vším a tělo si časem na to zvykne,jen vydržet a srovnat si psychiku,ale sama velice dobře vím,že to neni snadné. Ale my jsme přece šikovné holky a zvládneme to. Hodně pijte,nevažte se každý den a berte se už teď jako zdravé a štíhlé. smiling smiley A časem uvidíte. Já se budu vážit o víkendu na návštěvě,už rok jsem nekoupila baterky do váhy a vyhovuje mě to thumbs down

Přeji vám hodně zdaru a úsměvu na tváři,ať se nám všem zdravý styl vydaří. please smiley smiling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 14:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658,1367074#msg-1367074