Re: 28 denní očistný program podle Antonie Mačingové

Autor: aida, Datum: 22.03.2016 07:59

Ahoj - to jste se tu včera rozepsaly winking smiley, tak to vezmu popořádku :

Maji - tu snídani mám jen někdy a jen o víkendech (tentokrát jsem to měla za noc se synem, kdy mu bylo špatně, takže jsme toho moc nenaspali). Samozřejmě, že když řeknu ať mi udělají něco jiného, tak bych to dostala, ale tentorkát byl dcera rychlejší, než jsem mohla cokoliv říct smiling smiley .

K té mouce - až díky AM jsem zjistila, že mi taky nedělá moc dobře každý den rohlík nebo chleba (třeba i celozrnný), nemám (zatím) nějaké vážné problémy - spíš, jde o ten pocit pohody a lehkosti (řeknu to naplno, když jsem na AM mám stolici jako batole thumbs down).

 

Kordulko - tak já jsem šla včera taky na váhu a kupodivu je něco dole (ale neraduju se - podle cm je všechno při starém, takže to jsem se jenom "odvodnila". Včera jsem si říkala, že na večeři dám jenom řepu a už to zvládnu... No tak v půl osmé jsem šla znovu do jogurtu s ořechy... Tak třeba dneska bych mohla vydržet při předepsaných věcech - večer s mozarelou mls smiley .

Holky držme se.


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 13:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658,1363867#msg-1363867