Re: 28 denní očistný program podle Antonie Mačingové

Autor: aida, Datum: 16.03.2016 07:45

To Maja - aha tak to ti radu nedám - já tyčinky jím spíš ty ovocné (Fit fruit - meruňkové, višňové, hruškové...), ty mi jí i děti, takže můžu koupit do zásoby a když někam jdeme mám je v kabelce. Do ořechových se moc nepouštím, nějak je nemusím. A taky jsem spíš masožravec, takže plátek šunky a sýra si dám raději než tyčku. Nebo ve zdravé výživě kupuji "mrkvánky" s hruškovou náplní - ale asi nebudou úplně "nejzdravější". Ale když na něco narazím, dám ti vědět winking smiley . Maji ale když jezdíš tak pozdě domů, není lepší si dát zrovna tu véču a pak před spaním třeba ten jogurt (jen pár lžiček?). Stejně jseš dobrá, že se takhle držíš. Já jsem včera přišla domů v půl šesté a zhltla jsem hráškovou polívku s takovou chutí, že mi pak bylo těžko i po ní.... tak jsem to pak šla raději zaspat už v devět večer (ale bylo dobře, že jsem měla teplou polívku - byla jsem tak vyzmrzaná, že mít řepový salát z lednice, asi bych na něj ani neměla chuť a to ho mám ráda...dneska ho musím včas vytáhnout z lednice.)

 

Dnešní snídaně mrkev a jablko už byla jen z donucení (i takhle dobrá kombinace se může přejíst a dneska mi fakt rostla v puse sad smiley ). Perkelt naštěstí zatím můžu a řepný salát bude taky v poho, zvlášť s vajíčkem winking smiley .

 

Kordulko, ta tvoje cuketka je fakt krásná - já jsem minule jen kolečka rozhodila po pekáčku a přesypala majoránkou a sýrem - trošku jsem podmastila a jak cuketa pustila šťávu, tak pak toho sosu tam bylo až moc, takže příště pečící papír a i to tvoje koření na amer. brambory vyzkouším. Díky za rady thumbs down .


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 22:56
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658,1362895#msg-1362895