Re: 28 denní očistný program podle Antonie Mačingové

Autor: aida, Datum: 15.03.2016 07:55

Ahoj holky, zdravím od vynikající snídaně (tak akorát sladké i kyselkavé-banán,kiwi... mls smiley ).

 

Kordulko - to zelí někdy vyzkouším - já myslela, že to bude spíš do slana ale když přidáš med?(no musím to vyzkoušet).

 

Maji - taky jseš dobrá, že to dáváš, když přijdeš domů takhle večer a ještě chystat na druhý den (to je právě to co mi vadí sad smiley), Těstoviny asi nechám uležet a až budou na rozpisu vezmu domácí (nejsou bezvaječné, ale je tam ta domácí práce winking smiley ).

Ještě k těm svačinkám - teď jsem na jogurtu s ořechy, ale jinak dělám do lednice zeleninový salát (co dům dá, nakrájím a nechám ve větší míse-vydrží cca 3-4 dny - podle toho jak se kobylky dostanou k lednici winking smiley ). Ale když náhodou není tak jsem si tam chodila na plátek šunky a sýru. No a jako novinku jsem objevila asi před půl rokem tapioku, nejdřív jsem kupovala hotovou, pak jsem našla kuličky, kdy si můžeš připravit dezert sama - ale at zkouším, jak zkouším, tak když znám tu konzistenci z hotového výrobku, doma se mi zatím tak nepovedla....(to je něco na způsob pudinku), ale vzhledem k ceně se nenechám odradit winking smiley .

Maji, ta tapioka by mohla být dobrá - ale pokud myslíš, že jseš na cestě a řídíš, tak je to jasný (jedině mrkev nebo okurku winking smiley ).


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 23:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-28-denni-ocistny-program-podle-antonie-macingove/read.php?1,565658,1362747#msg-1362747