Re: DĚLENÁ STRAVA LENKY KOŘÍNKOVÉ 8

Autor: Zamina, Datum: 03.10.2014 06:12

Krásné ráno.

Jaruš- určo truhlíky s vřesama naforť- též jsem zvědavá. Já výzdibu dělala moc brzo- popadaly mi muškáty a tak těch vřesů ještě moc na výběr nebylo. Dvou a jeden i tříbarevný mám na záhonku, předloni jsem si koupila žlutý a před týdnem jsem si koupilado nové skalky malý žluto-růžový. Ale ten je ještě maličký- tak snad přežije zimu a poroste..Mám z nich velkou rtadost- letos kvetou nádherně a vřesovec už taky nasazuje na jaro kvítka. Tem zjara taky nádherně kvetl, ale ne choulostivější na zimu a ta byla letos mírná.

Martí ta kapusta by ti měla přes zimu vydržet v truhlíku.Když bude mírná zima- tak přežijou i ty vřesy a zjara je můžeš zasadit, ale když bude mrznout tak to nemá cenu se snažit.

Já dnes posnídala chleba s pomaz. ,pak coffe smiley . manža má dnes dovolenou - takže vařím a dostala jsem chuť na pizzu, takže bude ta. A upeču taky vánočku- dělenou, ať si taky můžu dát něco sladkého když nebudu mít ty věnečky. Ty jsou nedělené, ale to mi nevadí.Dnes je naplním, aby se trošku naležely na zítra. Slané mám taky namyšlené- listové tyčky1/2 potřené žloukem pro mě a děti a 1/12 potažené slaninou pro zbytek a malinké řízečky- na ty se vždycky těší všichni./tedy kromě mě a malinkého Páti/. No a možná jeětě udělám jednohubky ze sojové pomazánky- ještě uvidím.

No a to mám ještě v plánu natřít stůl a židle a lavici z kiosku Diavou a uklidit- dělám to každý rok že na podzim před úklidem a na jaře když je vytáhnu natírám je diavou a máme je 12 let a dřevo je jak nové.

Uff to jsem se rozepsala- no v počítači to jde líp než když píšu z mobilo to se někdy divím co píšu za překlepy.

Tak uzatim. PÁ flower smiley flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 09:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-lenky-korinkove-8/read.php?1,1042375,1212581#msg-1212581