Re: DĚLENÁ STRAVA LENKY KOŘÍNKOVÉ 8

Autor: Zamina, Datum: 02.10.2014 06:03

Krásné ráno.

Holky děkuju moc za rady. Já to dřív neřešila, prostě koupila jsem jednu palici jedno jakého česneku a až došlo koupila jsem další- byla jsem ve městě každý den. Loni už jsem pracovala z domu a tak jsem se do města nedostala tak často a hlavně jsem začala kupovat ten český a ten se v zimě špatně schání-tak jsem loni koupila a udělala chybu že ho dala do té lednice. No chybama se člověk učí, tak snad letos vydrží.

Včera jsme byli nechat nazout zimní pneu na nové disky pro moje autíčko, tak jsme se zdrželi a já už nevařila teplou večeři, tak jsem si opekla nasucho napáncičce marinované /kupované/ tofu, rozřízla tmavou kaiserku ,lehounce potřela sojanézou a vložila to tofu.Takže jsem měla takový tofuburger, ale to bylo táák dobré.No a večer jsem to zazdila coffe smiley s jablíčkovou bublaninou. stydlin smiley stydlin smiley

To je hrozný jaké já mám chutě na sladký- přitom dříve já sladké vůbec nejedla. A to mám cukr- dle předoper.vyšetření pod nornou.

Dnes jsem posníkala chleba s pomazánkou a pak bude zase coffe smiley s buchtičkou. Oběd asi konečně ta rýže se zeleninou.

tak zatim. PÁÁ


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 10:19
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-lenky-korinkove-8/read.php?1,1042375,1212199#msg-1212199