Re: DĚLENÁ STRAVA LENKY KOŘÍNKOVÉ 8

Autor: Jarus, Datum: 28.09.2014 12:13

Ahojky holky, děkuji za přivítání........taky jste mi moc chyběly, jsem tu mezi Vámi mooooooc ráda love smiley love smiley flower smiley flower smiley flower smiley .

U nás je od rána slunečno, je tu 18C, tak až se najíme jedeme na zahrádku. Po cestě nabereme maminku a dceru a zase v klidu pokecáme grinning smiley grinning smiley . Teď vařím, dovolené jsem si přivezla jenom 1 kg, což je super a dělenku začnu řešit až od půlky října, protože 4 října jedeme na promoci zeťákovi a od 10 - 14 . října jedeme na Moravu na hody a tam se mi nikdo s dělenkou dělat nebude grinning smiley grinning smiley . Večer Vám sem hodím pár fotek z dovči. Chtěla jsem včera, ale nemohla jsem najít kabel k foťáku. Máme teď nějak rozběháno, ještě jsem ani všechno nevyprala. Buďto jsme mimo domov my a nebo máme návštěvu. smiling smiley winking smiley Ale kašlu na to, stejně to na mě počká, nikdo to za mě neudělá nono smiley nono smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley .

MARTÍ, přečetla jsem si , že Tvůj kluk měl křeče. Taky je mívám, mám to po tatínkovi a super na to zabírá ocet. Jakmile se objeví křeč, okamžitě namazat octem a ono to povolí a hlavně nemáš zatuhlé svalstvo ještě další dny......... flower smiley flower smiley flower smiley .

ZAMÍ, vřesy máš nádherné, dala jsi mi inspiraci, hned jak bude čas jedu pro ně a zasadím taky na balkon. thumbs down thumbs down

SAMANKA je stále taky v jednom kole a za chvíli bude zavařovat i nádobí v kuchyni............. grinning smiley grinning smiley grinning smiley

ISSIS, taky jsme zbytek zelených rajčat vyhodili kvůli plísni, ale hokaido jsme vypěstovali dokonce 42 ks. Máme je narovnaný ve sklepě.

MONI, hoď tam taky nějakou fotečku z dovči, ať se pokocháme. flower smiley flower smiley flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 07:38
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-lenky-korinkove-8/read.php?1,1042375,1211053#msg-1211053