Re: DĚLENÁ STRAVA LENKY KOŘÍNKOVÉ 8

Autor: Zamina, Datum: 17.09.2014 06:02

Dobré ráno.

Samanko - no ty jsi tryskomyš- co ty všechno stihneš eye popping smiley eye popping smiley . Trochu se stydim- já jsem proti tobě lenochod.Ale na druhou stranu- hrušku na strome máme jen jednu, jablek taky moc nebude, protože to špatně odkvetlo a co tam je pomlu hnije. Co spadne to si posbírá tchyne a včera jsem ji přistihla jak si posbíraný jablka mazala schovat do špajzu-že si něco s tím udělá. Trochu jsem se smála pod fousy- vždyť ví, že padaný ovoce já nejím /je to napadený hnilobou a jsou v tom vosy.Prý si vykrájí- když chce??:/ Ostružiny po víkendových deštích chytly taky plíseň - plody jsou potažený plísní- no babka se je propláchne a udělá si šťávu, prý aby se to zužitkovalo. Blééééééééééé

Jediný rajčata mi zůstaly- tak vařím lečo.

Dnes opět zveř- sn.jogurt s medem a lívanečkem , pak coffe smiley s jogurtem s ořechy. O: bude lečo s nivou . No a večer ještě nevim.

Konečně se mi podařilo sehnat od včelaře lesní med. Tak si ho dávám do jogurtu a je to téda mls smiley mls smiley +si do toho natrhám jeden lívaneček mls smiley mls smiley .

Zítra už budou zase kytí- jogurty vyjedeny a chutě naplněny a vracím se ke kytí.


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 02:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-lenky-korinkove-8/read.php?1,1042375,1207239#msg-1207239