Re: Dělenná strava dle Mudr. Haye

Autor: Trina1, Datum: 03.04.2014 18:56

Holky, děkuji za schválení Herkulese thumbs down grinning smiley . Akorát... kdybych si pak ještě nedala hrst gumových medvídků, tak by to bylo OK... njn, nějak se mi poslední dobou nedaří eye rolling smiley

Rebeko, jj, vím, že jsi taky kašičková smiling smiley . Ale teda abych se přiznala - snídám kaše nějaký 2 roky a už se mi začínaj zajídat. Dnes jsem si dala chleba se sýrem. Dnešek mám celkově nedělenej.

Ten úbytek máš super, blahopřeju flower smiley flower smiley flower smiley . Já, protože se mi osmička sem tam nepovede, tak asi nehubnu, ale snad se aspoň držím.

Miris, ano, soja je u Haye bílkovina = nemíchat s obilovinama.

Koalo, já bych taky po tom Tvým jídelníčku padla hlady grinning smiley . Ale jako inspirace super thumbs down . Taky jsem nenažraná, ale možná by mi taky pomohlo víc pít, sice nemám s pitím problém, ale asi by to chtělo víc.

Rebo, kdybych Ti já měla napsat můj dnešní jídelníček, to by se Ti asi protočily panenky grinning smiley grinning smiley grinning smiley . Já budu radši jen nahlížet grinning smiley . Já teď poslední dobou nějak prasím, jsem asi vyhořelá, či co. AM držím 2 roky, detoxy zvládám v pohodě, ale pak nejsem schopná podle ní jíst dlouhodobě - je to furt dokola a už toho mám za tu dobu plný zuby. Ten Hay je super v tom, že je variabilnější, sice v tom je zezačátku guláš, ale jak se to člověk naučí, tak už je to v pohodě, je tam víc možností kombinací. Akorát co mi vadilo, nedaj se moc dělat třeba ovocný buchty - většina ovoce jsou bílkoviny.


Vytisknuto z www.week.cz dne 12.05.2024 06:59
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delenna-strava-dle-mudr-haye/read.php?1,1090447,1127257#msg-1127257