Re: Dělená strava - recepty

Autor: f.mamina, Datum: 02.02.2014 18:44

Ingredience.

1 menší dýně hokaidó
150 g mletého masa
lžíce strouhaného parmezánu
1 cibule
1 stroužek česneku
1 vrchovatá lžíce sekaných bylinek (petrželka nebo i kopr aj.)
1 lžíce rajčatového protlaku
2 lžíce vody
1/2 lžičky drceného římského kmínu
pepř podle chuti
sůl
lžíce olivového oleje na potření

Příprava:
Dýni omyjeme, rozkrojíme na dvě poloviny, dužinu vydlabeme a vnitřek dýně i okraje potřeme olejem. Umleté maso promícháme s jemně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, sýrem, vodou, protlakem a kořením a půlky dýně touto směsí naplníme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Podávat můžeme bez přílohy.

 

Galerie:
20140202_173850.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 12:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-recepty/read.php?1,219768,1102418#msg-1102418