Re: život s dělenou stravou - vážně/nevážně

Autor: artep21, Datum: 28.01.2014 12:12

SHEILI - no jo znalosti su, ale ked su lakadla vsade okolo, tak znalosti idu do prdky grinning smiley ale zasa ked sa uz na to dam, tak nieco vydrzim, len ma hneva, ze toto musim podstupovat kazdy rok a neviem ci to udzat cez zimu sad smiley

aby som ta nepoplietla este viac s tou cviklou, tak ono je to nieco ako ked zavaras uhorky, recept mam od svokry, ktora to takto bezne vari a potom sterilizuje, ale mne sa posledna davka na jesen skoro cela pokazila, netusim kde soudruzi udelali chybu a tak si varim cviklak na bezne spotrebu a mam to snad 3 dni v chladnicke

 

ocistena cvikla sa vari v osolenej vode so semiackami feniklu /nie cerstvym feniklom/, po uvareni necham vychladnut, tu vodu v com sa to varilo dochutim cukrom a octom /nejde tam toho vela/, cviklu nahrubo nastruham a vratim spat, necham odlezat a potom davam ako prilohu ku jedlu, miesto zavaranej zeleniny, ale toto isto viacere poznate, len mozno tomu kazda davame iny nazov

 

a mugno fazulu pouzivate? ja ju casto klicim, klicenie je super vecicka na vitaminy, az 1000 nasobne sa mnozstvo vitaminov a stopovych prvkov zvysi, a toto jedia aj moje dve cacorky, aj manzelovi som ich posledne prepasovala do zlepeneho chcela na desiatku, sme s mensou smiali, lebo mi pri tom asistovala, a potom odo mna tajne zistovala ci to tato zjedol v robote grinning smiley takze sme na neho taky komplot usili

http://www.mojavitalita.sk/naklicovanie/naklicovanie/domaca-vyroba-bio-vitaminov-enzymov-mineralov-a-bielkovin.html


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 05:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zivot-s-delenou-stravou-vazne-nevazne/read.php?1,656469,1099191#msg-1099191