Re: Halloween - budete někdo vyřezávat dýni?

Autor: vimrova, Datum: 02.11.2017 17:32

Jájo správně, je třeba na tom najít pozitiva winking smiley thumbs down

 

Regino, nikdy se nezavděčíš všem winking smiley .

Oni to taky právě mají jen pro prvňáky, možná i pro druháky. Dýni myslím dlabali jednou. Oni ti prckové jsou ze školky zvyklí na tvoření na dané téma a moc to neřeší. Vyšší ročníky to mají už jen o těch barvách a není to povinné, naposledy měl oranžové triko myslím ve čtvrté třídě ( to ho vyžadoval), pak z něj vyrostl a další jsme nepořizovali.

I na čertí školu jsme zpočátku dělali čertí masku a vyžadoval svítící rohy eye rolling smiley , později už jen černé triko a rohy ( a přišpendlený ocas k riflím), poslední roky už jen to černý triko nebo mikinu. Za rok nebo za dva už budou oni jako nejstarší dělat ty Mikuláše a čerty, tak očekávám, že zas budeme shánět nějaký kostým, ale zatím je klid winking smiley.

 

Tohle mi nevadí, ale mají někdy zjara " barevný den" a to mají přijít do školy všichni v modrým triku bezdůvodně, to mi přijde ujetý nono smiley . Každoročně se ta barva prý střídá. Tak to bojkotuju a přískušně barevný trika nekupuju, pokud je náhodou nemáme. Prý to také není povinný, ale většina to prý dodržuje.


Vytisknuto z www.week.cz dne 01.05.2024 23:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-halloween-budete-nekdo-vyrezavat-dyni/read.php?1,279040,1469756#msg-1469756