Re: Dekorativní kameny

Autor: Marjanka, Datum: 11.04.2012 10:42



555 napsal(a):

Šlapáky miluju a vím, jak blbě se pokládají. Ani jeden jsem neměla plochý z obou stran. Vždycky byly hajzlíci z jedný strany špičatý smiling smiley .

K těm posledním fotkám - bylo by moc pěkný mít osázené vodní rostliny u toho lapače vody. Ale to by možná chtělo nějaké nepropustné dno a zajistit odtok? Nevím, nemám s tím zkušenosti. Ale takové vodní kosatečky nebo jiné - bahenní rostliny, to by bylo pěkný.

Nepřemýšlela jsi udělat bylinkovou kamennou spirálu? Spirála z kamenů s odstupňovanou výškou a do ní vysázet bylinky.

Když si zadáš do vyhledávače, určitě se ti pro představu něco najde.

Já jsem taky uvažovala, že by vedle vodního lapače byla hezká nějaká vodní rostlinka nebo alespoň kapradí-ale ono tam pere slunko skoro celý den...tak že podle podmínek mi tam vychází spíše něco do sucha..a odtok bychom museli asi nějak složitěji řešit.....navíc vedle toho kamenného kruhu, který je v levo( a bude v něm plamének) bude ještě jezírko ( asi 2x3 m), ale nevím, jestli ho zvládneme letos, pravděpodobně bude až příští rok-záleží, jak to budou finance a čas.... eye rolling smiley . Ale s tou bylinkovou spirálou jsi mi zavrtala šrouby do hlavy grinning smiley . Jdu to proštudovat coffe smiley , mohlo by to být zajímavé a hezké, díky za tip thumbs down , kamení ještě nějaké máme.....


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 22:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dekorativni-kameny/read.php?1,10916,748424#msg-748424