Re: Dekorativní kameny

Autor: Marjanka, Datum: 19.03.2012 20:26


gabca napsal(a):

Marjanko, thumbs down.

V dobrém závidím. Můj chlap na tohle není a já sama se do toho nepustím. Pořád je spoustu věcí, které mají u nedodělaného baráku přednost.

Zrovna teď řeším, kam dám na okno truhlíky na kytky. Nemáme parapety, protože se b budoucnu počítá se zateplením.

A prostor na ně je hrozně malý ( úzký ). když to chlapovi říkám, tak mi jen odpoví. " Tvoje starosti bych chtěl mít !" confused smiley Tak asi tak.

Nejhorší je, že já jsem děsnej technickej antitalent, jinak bych si to už sama vyřešila.

 

Jo, 555, zapuštěný šlapáky v trávě, to je taky můj sen......... love smiley

Když já mám hrozně hodného chlapa... love smiley. A parapety mám naštěstí celkem široké, tak že truhlíky se mi tam vlezou...Už se těším, až budu sázet.

Jinak děkuji tady všem děvčatům za chválu a psychickou podporu, snad to zvládnem...kdyby bylo alespoň trochu víc času ( a hlavně peněz grinning smiley). No ale zase když je peněz míň, člověk má o to větší radost, když si přikoupí byť 1 kytičku...I když dnes jsem utratila majlant...nebo lépe řečeno všechno, co jsem měla... sad smiley grinning smiley.

A s tím chlapem Ti poradím: Řekni tomu Tvému, že sis zajistila nějakého odborníka, který Ti ty parapety předělá ( a vymysli si nějakou přemrštěnou cenu). Někteří chlapi na to reagují tak, že se naštvou a v rámci úspor to udělají sami a polacinu grinning smiley.

grinning smiley. Já to tak sice nedělám, ale vím, že ve spoustě domácností to tak funguje... spinning smiley sticking its tongue out


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 06:51
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dekorativni-kameny/read.php?1,10916,736799#msg-736799