Re: zelenina.

Autor: babkaela, Datum: 23.06.2023 21:25

Bosk please smiley , prosím, jak to letos vypadá s vašimi olurkami salátovými. nějak si vzpomínám, že vloni byl problém s hořkostí. U nás loni i letos, nedají se prostě jíst ... hledám co dělám špatně, podle goooglu asi úplně vše, i když dělám min. 30 let stejně ... no nic, asi vytrhám a zklusím nasázet nové - jak mne to už vážně neba.

Regi, onehná jsme řešily s bývalou kolegyní mého syna (ona je o 10 let mladší), že je to vlastně nesmírně fajné (řekl by náš pan prezident aby se zalíbíl Ostravakům) - buď kamarád Němec a jeho zapomínání nebo informace , která sice prošla, ale nebyla důležitá pro zapamatování tehdy, dnes je to "heuréka" (možná blbě napsáno, prostě vítezství, opětné objevení Ameriky) ... okrasné dýně už dlouhé roky nepěstuji, jednak Saša měla problém, že jsou socialistické (ach jo eye rolling smiley, no co už), taky nějaké výzdoby už dlouhé roky nedávám, důležitější je pro mne žití jako takové (no, ještě máme na dveřích adventní věnec a v kuchyni na stole vánoční ubrus - s Tondou jsme zvolily test, zda vydrží do letošních vánoc - my jsme prostě jinde).

Ach jo, moje asociace, jiná už nebudu stydlin smiley ... OKRASNÉ DÝNĚ JSOU OPRAVDU JEDLÉ ... kdysi kdesi jsem se k téhle info dopracovala ... ne z jednoho zdroje na netu (tam jsou občas třesky plesky, úúúplné blbosti)


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 09:21
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zelenina/read.php?1,11123,1623533#msg-1623533