Re: zelenina.

Autor: babkaela, Datum: 03.05.2023 10:10

Opravdu, řízky rajčat koření víc než dobře ...

Já se včera urvala ze řetězu stydlin smiley , dědek nemohl vydýchat, že jedu po vlastní ose MHD a nepotřebuju jeho kecy k tomu ... noooo asi po půl roce ... navštívila jsem moje oblíbené zahradnictví - potřebovala dokoupit nějaká semena a hlavně ... být chvíli jen sama za sebe ... lidí opravdu mraky, těžko jsme se v úzkých uličkách tak nějak vyhýbali, neměli jsme nikdo vozíky, max. košíky, personálu víc než dost - ale já jsem brigádník, nevím co kde je - na ceny jsem moc nekoukala, do venkovního prostoru moc nezašla - dědek musí mít ve 12. oběd, taky psí holky mají svoje časy .. . máte semena lagenárie? - co to je? - to jsem vzdala, máte vavřín?- tam někde u vchodu - taky jsem vzdala, nakonec našla - aale za 200,- stejná sušina jako mám doma, nejsem zas až tak zachránce - aale sazenice rašat, roubovaných okurek, melounů - přímo luxusní (řekla by moje kamarádka). Zaznamenala jsem jen ceny rajčat - úúúúžasné silné sazenice (nemám ani poloviční) 27,- , nejsou předražení.

SPIKE, máš kráásné sazenice - srovnatelné se zahradnictvím - já v tom velkém množství a navíc, zaspala jsem trochu, vlivem okolností jiných, agrotechnické lhůty výsevů stydlin smiley .

Gabčo - nádobí v myčce nevyndaný, na lince další kopec jiného - dědek se převaluje celý den od TV k PC - a já jsem v důchodu taky.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 09:58
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zelenina/read.php?1,11123,1620991#msg-1620991