Re: Angrešt

Autor: drahus, Datum: 01.07.2007 18:54

Mono, my všechno ovoce dáváme po půl kile v mikrotenových sáčcích do mražáku (máme vleký pulťák) a potom, když je chuť, udělá Jenda marmeládu z "pytlíku" a máme jí v lednici. Jinak tvrdí, že stačí naplnit sklenky a otočit dnem vzhůru do vychladnutí. ale asi bych tomu moc nevěřila. Tak to je blbý, vid? Podle mě, by to chtělo alepoň patnáct minut při osmdesáti stupních zavařit. Ale jestli máš mrazák, můžeš třebba na nějakou dobu angrešt uskladnit a až nebude taková zavařovací mánie a bude víc klidu, tak marmeládu udělat?


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 02:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-angrest/read.php?1,15753,16006#msg-16006