Re: Jedlé květy a části rostlin

Autor: SPIKE, Datum: 29.07.2013 11:21

Mně pampeliškový med taky nechutná a to množství cukru se mi tam nelíbí. Radši bych je naložila do alkoholu a udělala likér, třeba s medem. Nebo jen kvítky natrhat na drobné kousky a přidávat do jídel - do salátů, do teplých těstovin nebo rizota, do pečených litých buchet nebo jako ozdobu navrch....

Stejně dělám likér z oddenků kurkumy, přidám med a zaleju slivovicí. Mám teď udělaný čerstvý, ale teď se to pít nedá, to až v zimnéch plískanicích jako prevenci a na zahřátí.


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 16:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jedle-kvety-a-casti-rostlin/read.php?1,1017384,1017875#msg-1017875