Re: Voda v zahradě-fontány, jezírka a jiné vodní plochy

Autor: Marjanka, Datum: 19.06.2012 10:56



Anavi napsal(a):

to jako ivik s tou fotkou love smiley Protože takhle já se tý myšlenky prostě jen tak nevzdám :). No ale tys mě tím hloubením spíš dorazila :D.

No jo, Ivik to má skutečně nádherné a ve velkém stylu...něco takového jsme taky chtěli. Je to úžasné, taky se nám to moc líbilo love smiley . Ale kvůli prostoru jsme si to nemohli dovolit. Máme sice zahradu velkou, ale protože jsme majitelé ideální poloviny ( domu i zahrady- a je to na prd), tak část zahrady si obhospodařuje druhý majitel ( přítelův nevlastní syn), tak s ním bojujem, jak se dá...nic se mu nelíbí- že jsme si postavili pergolu, skalku, vřesoviště, jezírko...protože se mu to prý nelíbí a on to u baráku nechce ( je to blbec), přitom to máme u svého vchodu a východu a on u svého nemá nic...Tak jsme naši část zahrady oddělili vysokýma trávama a to se mu taky nelíbí, nechce to tam, protože prý k nám nevidí... grinning smiley . Tak jsme ho poslali do p....Nakonec jsme zjistili, že to tam nechce, protože nám to všechno závidí...Nemáme to lehké, ale kašlem na to..

Tak že kdyby byl prostor, tak jsme si udělali určitě něco takového, jak Ivik love smiley love smiley love smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 20:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-voda-v-zahrade-fontany-jezirka-a-jine-vodni-plochy/read.php?1,10499,801373#msg-801373