Re: Jarní práce - začínáme

Autor: gabca, Datum: 28.04.2024 10:24

Jojo, angrešt a černý rybíz mám jinde. Angrešt u nás nikdo moc nejí, jen můj bratr ho má rád, ale bydlí daleko a málokdy přijede, když je tak akorát. Já taky uzobnu sem tam.

Z černého rybízu jsem dělala marmeládu za studena. Ale přijde tam cukr v poměru 1:1 a je to dost sladký. Zkusím ho někdy normalne zavařit.

A maliny jsou pro mě taky chuťově bezkonkurenční. Ale jak už jsem tu kolikrát psala, nějak mi nejdou. Letos jsem je vyplela, phnojila, tak běda jim. 😁


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 23:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jarni-prace-zaciname/read.php?1,6548,1635459#msg-1635459