Re: Detaily mojí zahrádky

Autor: babkaela, Datum: 20.09.2023 21:59

Kurňa, skáče mi to úplně jinam než jsem chtěla moje psaní ....

Betas, kloboukusmekuntí před tebou thumbs down, ptž to znám. Není navážka, moji rodičové kdysi v pradávnu, cca 50 let zpátky koupili kousek pozemku po zbouraném domku, aby ucelili zahradu, byl tam takový čtverec, který do jejich zahrady zasahoval. Dodnes tam nacházím, snad rostou ze země, kusy cihel, skleněných střepů, kusy keramiky atd. Jen se obávám, kdy vyroste ze země na jiném konci zahrady munice, kterou prý tam zakopal můj děda na konci války v pětačtyřicátém ... ani můj táta nevěděl kde přesně bo tehdy byl "totalajnzatz" v Německu a nějak se potom nestihl zeptat.

A minulý týden jeden z našich obecních "počišťovaců" - prostě chlap, který se stará o veřejnou zeleň, před sekačkou v trávě neviděl kamínek (to opravdu vidět nelze) , který asi v době sucha také ze země vyrostl, vysklil paní starostce vchodové dveře.

Betas napsal(a):

Navic je to na nejake navazce, takze neustale doluji nejake cihly, lahve, skla, kusy keramiky, zeleza, kosti... proste poctive praci s rycem se tu nelze vyhnout! Uz mam hotovo a zasypano asi trema pytlema pilin, popela a vsech moznych hnojiv a vcera zas pro zmenu vidle a miseni vsech vrstev 💪 Je toho relativne malo, takze si to muzu postupne dovolit. Pristi tyden snad uz zacnu se sazenim.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 05:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-detaily-moji-zahradky/read.php?1,12041,1627324#msg-1627324