Re: Lilie

Autor: babkaela, Datum: 29.07.2023 23:00

Mančo, hromádka roští patří do zahrady grinning smiley . A nějaký nepořádek, máme ho asi všichni ... nechci nikoho urazit, TAKa - strojaře už vůbec ne. Naše zahrada je plná různých - kdysi se tady na weeku tomu říkalo "stalinovy pomníky" - pozůstatky po stavbách, zvelebování, škoda vyhodit, cokdyby se hodilo nebo bylo potřebné - my doma jsme naneštěstí všichni syslíci, trpíme "syndromem chudoby" (onehdá mi spolužačka z gymplu říkala, že žádnou chudobu nezažila, tenhle syndrom prý mít nemůže - na moji otázku zda neschovává třeba stará děravá trika a podobné se podivila - vždyť se můžou na něco hodit, třeba na tvoření s vnoučaty ... ) .. schovává se mraky i na zahradě ... musela bys u nás vidět.

A rozvrtaného ... ach, jo. Nejen v zahradě.

Odplozených malin mám vystříháno polovinu. Na další se snad dostanu zítra. Dnes Tonytáta konečně odstranil spadlý dvojkmen ze staré suché jabloně, který maliniště zavalil (už byl bez větví, ty jsem zvládla odstranit před dvěma roky sama) kmen se nechával - s Tondou pod touhle jabloní jsme si hrály (byl tam jakoobchod, prolízačka, učila se na něm lozit po stromech ...) od jejího opravdu mala (co začala chodit) a tak nějak pro ni hoooodně citový vztah ... my jsme opravdu praštěná rodina - jedna část tohohle téměř ztrouchnivělého stromu poputuje k jejich novému domu - než se tam nastěhují, stejně shnije.

Tobě i celé rodině přeju hlavně zdraví love smiley flower smiley ... bylo u nás období (to ještě žili moji rodiče) kdy moje největší přání bylo ... prožít jeden den kdy nikdo nemá nějaký zdravotní problém ... když ne rodiče, určitě jeden z kluků nebo manžel, furt něco ... a většinou od jara do podzimu, zima bývala v pohodě.

Ach jo, zase jsem OT - tohle by mi na KR neprošlo.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 14:33
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-lilie/read.php?1,16990,1625118#msg-1625118