Re: Co kvete v červenci

Autor: Evin, Datum: 13.07.2023 01:26

Tak děvčata, když se tu dám do prohlížení, to je nádhera, u každé se najde něco mimořádně krásného, takové obrovské pohlazení po duši. Já bych mohla dávat jen do džungloidní rubriky a tak se tu kochám a kochám. Ani nemůžu žádnou jmenovat, určitě bych některou zapomněla. Prostě paráda thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down flower smiley flower smiley flower smiley flower smiley flower smiley .

No a teď ještě aby přišel nějajý zalejvací déšť please smiley please smiley please smiley, u nás za poslední dny a noci napršely jen 2mm a už to začíná byt hodně na zahradě znát. Už pořádně nezalilo asi 3 týdny. a ta vedra a vichr ničí všechno ..

Letos mám popálené angrešty od sluníčka na 5 stromcích a dokonce i jeden pozdní rybíz, stará odrůda. Jsem tu 10let, ale tohle jsem tu ještě nezažila.

Ale stejně, nejlepší je, že tu zahradu mám, že tam můžu utéct od starostí a problémů a potěšit se v mém království....... Te´D ZROVNA BYCH SE NEMĚLA MOC POTĚŠOVAT A RADĚJI VYTRHAT TEN PLEVEL, CO BUJÍ NAVZDORY SUCHU V JEDNOM KOUTĚ.

Jo Elenko love smiley , jsem na tom na zahradě podobně jako ty, jen za mnou zdaleka není tolik splněných povinností, jako za tebou love smiley . Smekám!


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 22:51
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-kvete-v-cervenci/read.php?1,614632,1624461#msg-1624461