Re: Co kvete v červnu

Autor: babkaela, Datum: 11.06.2023 08:15



Manca napsal(a):

Kdybych měla otevřít zahradu, tak leda dát každému do ruky nějaké nářadí. Srp, kosu, motyku...

Mančo, zahradu bych klidně otevřela s komentem (jak říká moje kamarádka) ... takhle by to vypadat nemělo ... opravdu jsem ve skluzu, brambory jsou totálně zaplevelený, vysoký, už nenahrnu , atd, atd, ... včera jsem se téměř celý den mimo vaření, praní (dědek říká - co furt máš, pere za tebe pračka ... asi sama si nandá, vyndá, pověsí), krmení zvířat a ostataního, crcala se sběrem lebedy zahradní (špenátu) ... mám v mrazáku na 6 obědů .... ale nedala bych, aby mi někdo cizí do té džungle hrábnul, jsem divná.

Ve čtvrtek tu byla kamarádka pro nějaké přísady, vzala sebou dceru (ona je dost zelená, šéfová Rezekvítku) ... přijely s jednou krabicí odjely se čtyřmi .. druhý den jsem s ní opět mluvila, omlouvala jsem se, že jsem jim něco zapoměla dát ... říkala mi, že dcera byla úplně u vytržení, oni snad mají úplně všechno - nemám, mám - všechen plevel a všechen hmyz ... noo, dcera je mládě 35 let..

JInak všem hoodně přeju úúúúúžasné zážitky z otevřených zahrad a zahradnictví - tam nesmím, nemám kam dát ani to, co mám napěstováno. Vyhlížela jsem včera sousedku (nooo, ona je přes mezi zahradu, taky tak nějak mládě) - zakládá zahrádku, že nabídku nějaké kytky a přísady - zvonit na ni nepůjdu - potřebuju uvolnit trochu místa a na kompost je mi to škoda.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 08:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-kvete-v-cervnu/read.php?1,602111,1622892#msg-1622892