Re: Voda v zahradě-fontány, jezírka a jiné vodní plochy

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 30.07.2018 15:25

Drahus, tak to by mohlo stačit. Sama jsem zvědavá, jaký bude efekt. A budu držet palce. Je to otrava, když už se s tím člověk celý rok babrá a pak je to jako brčál. Dědka to dovádí přímo k šílenství a má z toho zkažené i posezení. A taky jsem zvědavá, jak bude přípravek fungovat příští rok. Tady jsme ho nasadili, když proběhlo dvojí hubení řas. Ty sice spadly, jiné roky stačilo jednou a vytvořila se časem nějaká rovnováha. Letos to zelenalo znovu dokonce po dvojím užití přípravku od Tetry. Jezírka je věčná práce a problém.

Když už o tom píšeme, všimla jsem si, že se něco děje s vodou. Co a jak netuším ale koukala jsem na lekníny. Hodně se zvětšily a zvětšily se jim i květy. Hlavně těm bílým.A začal kvést i růžový. Ten jsem už odepsala s tím, že ho asi ylikvidovali kapříci. Včera jsem se je chystala vyfotit, jak se mi líbily a překvapilo mě to. Pak jsem začala zalívat a úplně jsem zapomněla.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:55
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-voda-v-zahrade-fontany-jezirka-a-jine-vodni-plochy/read.php?1,10499,1507137#msg-1507137