Re: Tulipány

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 21.04.2018 22:03

Kaaj, ty jsou myslím z Lidlu. Název bych možná i dohledala. Výjimečně jsem si vloni snad nechala sáčky. Mám je taky ale vylezla půlka. Ale to nebude cibulemi ale dědek si mi přes ně zkracoval cestu. angry smiley Ještě, když byly v zemi. Byla tam vyšlapaná cestička jako mlat. Jsou nižší a já vůbec nemohla vyfotit tu červenou.Jsou tmavší než ty normální, co se neztrácí. Hrozně zvláštní barva.

Flekáči na jedničce a na dvojce jsou tu už asi 15 let. Neztrácí se ani nepřibývají. Už jsou chydáci totálně vrostlé mezi kořeny svídy.A ty poslední jsou docela zajímavé. Dostala jsem je od sousedky ještě na staré zahrádce. Mají hrozně úzké listy a zavřené a v počátku kvetení jsou jako na trojce. Pak se jim udělá velký květ. Na čtyřce a zůstávají stále hodně nízké.Zatím jsem se nikde nedopátrala, co jsou to zač.

Lusito. Parádní. Ten první, jak máš s obrázkem, ten je z Kauflandu, jestli se nepletu. Na obrázku vypadá červená jinak než v reálu. Ale nevím, jestli je tam rozdíl anebo je to focením.

Berdo, liliokvěté kvetou jako jedny z posledních.A když se povedou, vypadají velice pěkně. Zase tak nějak trošku jinak než klasické.

 

Galerie:
tu1.jpg tu2.jpg tu4.jpg tu5.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 23:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tulipany/read.php?1,379779,1493003#msg-1493003