Re: Zahradní nadšenci co děláte v dubnu?

Autor: samanka, Datum: 05.04.2017 09:03

Anavi - vystihla jsi to přesně thumbs down thumbs down thumbs down no růžová pilulka to jistí grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Regino, ta narcisková loučka je suprová

Kordulo, kdysi to ukazovali v receptáři, jak si nějaký kutil udělal sazeč na česnek, něco podobného mají tady

http://www.tvojefarma.cz/index.php/e-shop/product/2223-rucni-sazec

Moji jílovitou zahradu jsem vyřešila košíky na vodní rostliny, do kterých zasadím gladioly a celé zakopu do zahrady - jsou hluboké 25-30cm. Letos jsem do nich dala i tulipány a narcisky, co jsem nestihla na podzim nacpat do záhonku.

Mám částečně očištěné jahody, zasazené brambory, zrytou polovinu zeleninového záhonu s kompostem, postříkané jabloně jarním postřikem, vyhrabaný a pohnojený trávník, vyklizenou boudu, kam bych chtěla nacpat sazeničky rajčat, než vyrostou. Do toho ještě vyklízíme sklep a stěhujeme krámy na půdu - cca 30 banánových krabic - knížky, desky, hračky a samé důležitosti a nezbytnosti, kterým ovšem manžel vůbec, ale vůbec nerozumí winking smiley winking smiley winking smiley Manža pokácel asi 30-ti letou borovici - začala trhat garáž a stejně starý "trpasličí" smrček asi 3m vysoký, tak jsem měla na zahradě pěkný táborák. Ale počkala jsem si na bezvětří, kousek od ohniště mám totiž nataženou šňůru na prádlo, tak jsem nechtěla, aby mi přehořela.


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 19:25
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zahradni-nadsenci-co-delate-v-dubnu/read.php?1,369768,1435044#msg-1435044