Re: BYLINKOVÉ RECEPTY

Autor: SPIKE, Datum: 04.04.2017 06:38

Kuchařka ze Svatojánu


JARNÍ PAMPELIŠKOVÁ KÚRA
Na jaře máme několik možností, jak dostat do kondice naše játra a ledviny, zkrátka povzbudit naši látkovou výměnu a tím ozdravit celý organismus. Jednou z nich je odvar z celé pampelišky, kterou vyrýpneme i s kořenem, opereme, nakrájíme a vložíme do konvičky se studenou vodou. Přivedeme k varu, krátce povaříme a necháme ještě krátce vyluhovat. Na 1 l nám stačí dvě statné pampelišky.
Půl litru až litr popíjíme během dne po dobu jednoho až dvou týdnů. Kúru ukončíme nejpozději v době, kdy pampelišky vykvetou.

 

Galerie:
17457448_1424293214288550_683390799794117897_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 07:32
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bylinkove-recepty/read.php?1,1152368,1434842#msg-1434842