Spojená kuchařka weekovská - bylinkové recepty

Autor: SPIKE, Datum: 21.07.2015 18:34

KOKTEJL na zrychlení metabolismu

hrst nakrájené natě petržele 1 oloupaný citron bez kůry 1 polévkovou lžíci nastrouhaného zázvoru 1 malou až středně velkou okurku 1 polévkovou lžíci šťávy z aloe vera 1 dcl vody

Jednoduše rozmixujte všechny ingredience v mixéru a vypijte to před spaním.

 

 

Zdravotní přínosy jednotlivých složek

Okurky obsahují hodně vody a vlákniny a zároveň mají velmi málo kalorií. Jedna běžná okurka jich má jen 45. Jsou proto ideální pro hubnutí.

Petržel je bohatý na vitamíny, antioxidanty a minerály. Udržuje ve střevech tekutiny aniž by způsoboval nepříjemnosti nebo nadýmání.

Citrony vyplavují z těla toxiny a zlepšují metabolismus. Pokud se z těla vyplaví nečistoty, proces pálení kalorií se urychlí.

Zázvor zabraňuje zácpě. Také urychluje metabolismus a spaluje břišní tuk. Pokud si chcete ploché břicho udržet i dlouhodobě, zařaďte do svého jídelníčku zázvor na pravidelné bázi.

Šťáva z aloe vera se považuje za jednu z nejlepších látek napomáhajících hubnutí. Kromě toho je také bohatá na antioxidanty, které ve vašem těle bojují s volnými radikály.

 

Galerie:
nápoj-který-spálí-tuk-na-břiše-jako-divý.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 11:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/spojena-kucharka-weekovska-bylinkove-recepty/read.php?1,1152368,1309584#msg-1309584