Spojená kuchařka weekovská - bylinkové recepty

Autor: SPIKE, Datum: 29.05.2015 10:04

KVAŠENÝ BEZOVÝ NÁPOJ
Asi 15 květenství černého bezu a několik snítek máty vložíme do třílitrové zavařovačky, přidáme citrón nakrájený na kolečka, lžíci medu nebo cukru a kousek kůrky z kváskového chleba. Zalijeme pramenitou nebo studniční vodou, zavážeme plátnem a dáme na tři dny do tepla, nejlépe na slunce.
Přecedíme, přidáme čerstvé citrónové plátky a mátové lístky a podáváme chlazené.

 

 

Kuchařka ze Svatojánu

 

Galerie:
10401431_735879676463244_1744278256047026231_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 02:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/spojena-kucharka-weekovska-bylinkove-recepty/read.php?1,1152368,1294377#msg-1294377