Spojená kuchařka weekovská - bylinkové recepty

Autor: SPIKE, Datum: 05.05.2015 17:05

PAMPELIŠKOVÝ ČAJ


Můžeme použít sušený mletý pampeliškový kořen, ale i čerstvý, očištěný a jemně nakrájený.

1-2 lžičky kořene zalejeme 2,5 dcl vroucí vody a necháme asi 15 minut vylouhovat.

Čaj pijeme 2 až 3x denně, nejlépe před jídlem. Užívá se několik měsíců.

Je možné použít i směs kořene a listů.


účinky pampelišky

......................................


močopudné vylučování žluče detoxikace jater pomáha při alergiích snižuje cholesterol má protirakovinné účinky


 

Galerie:
bylinka-na-rakovinu.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 00:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/spojena-kucharka-weekovska-bylinkove-recepty/read.php?1,1152368,1285591#msg-1285591