Re: Nováček-antitalent- jak na založení zahrádky?

Autor: ilka, Datum: 15.09.2008 10:52

simsimo - vítej vítej! flower smiley jsem z Brna - venkova, ale srdcem a původem jsem z jižní Moravy - od Bzence....

my jsme se nastěhovali do baráku, kolem binec a stavební suť, další celý rok jsme byli bez trávníku - to byla deprese jak hrom! problém máme stejný - rohový pozemek, ale ten váš by se dal dle rozměrů i zametattongue sticking out smiley tongue sticking out smiley tongue sticking out smiley , ale pro povzbuzení zasílám fotky jak to vypadalo bez trávníku a jak s trávníkem, a i když se mi osobně ekluje tën rákos tak teď se mi moc zalíbil - zahradě a soukromí to hodně pomohlo, navíc to trošku zbrzdí náletový plevel zvenku. rostliny za rok co jsou tu vysázené značně poskočily. ujalo se až na pár finančně nenáročných keříků všechno. zahradnice mi řekla že jak to přežije rok, tak už to vydrží a poroste nafurt - narozeniny má naše zahrada posledního října, hehe.ale podotýkám, že jen trávník udělá hoooodně moc a moc, takže držím pěsti.

 

jo a dnes tu teda leje ale nedalo mi to a vyběhla jsem nafotit ořechoplodec,o kterém tam v diskuzi byla řeč, je teď u nás v plné parádě - bacha na včeličky!

 

Galerie:
img_5330.jpg img_3832.jpg img_4250.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 21:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-novacek-antitalent-jak-na-zalozeni-zahradky/read.php?1,111041,120006#msg-120006