Re: Čerešne

Autor: SPIKE, Datum: 09.07.2016 21:55

Višně na griotku jsou naložené zatím jen v cukru, zítra je zaleju alkoholem a budu měsíc čekat, než budu moct ochutnat, jestli se podařila.

Udělala jsem i trochu džemu. Je moc dobrý, takovéhle pikantní chutě mám ráda. Ale na mlsání mi moc nezbylo, vyšlo to skoro přesně do skleniček. Já doufala, že té poslední bude jen půl a bude se muset sníst, aby se nezkazila. grinning smiley

Ale nemám už cukr, ani želírovací přípravek, proto jsem dala zbytek višní do mrazáku, zpracuji je později.


Vytisknuto z www.week.cz dne 13.05.2024 20:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-ceresne/read.php?1,13431,1388475#msg-1388475