Re: Kotviště pro osazenstvo Krásnorůžařské

Autor: vimrova, Datum: 28.05.2014 11:19

Jajo, a jsme u toho, jak co kdo myslel a jak si to kdo přebral. Teď se to bude sáhodlouze vysvětlovat. Že já se do toho míchala eye rolling smiley smiling smiley .

Nemyslela jsem samozřejmě, že je problém u tebe. Ale jak jsem psala v úvodu svého předchozího příspěvku, mám za to, že jde o nedořešené spory ( netuším koho přesně a čeho přesně se týkaly, měla jsem na KR dlouhou pauzu a když jsem se na jaře 2012 opět zapojila, bylo najednou všechno jinak eye popping smiley ). Reagujete na sebe jak kdyby píchl do vosího hnízda, toho nelze si nevšimnout. Za normálních okolností si myslím, že by ty reakce byly umírněnější.

 

Víš, ačkoliv opravdu vůbec netuším, o co tenkrát šlo, cítím od části zdejšího osazenstva, jako bych na tomto fóru nebyla vítána a že bych se měla udržet ve mě "vymezené" diskusi . Také je těžké si to nebrat osobně, chodím do zdejších diskusí cca od r. 2008 ( pravda s dlouhými přestávkami, protože po nástupu po mateřské do práce a denním dojíždění do Prahy už nezbývala energie ani na zahradu) .

 

Jak psala Evka, ať bylo cokoliv, myslím, že po takové době by bylo dobré to ukončit. Ráda si čtu ve všech příspěvcích, které mají co říct a ukázat. Pořád je co objevovat a čemu se přiučit. Proč to nemůže probíhat v poklidu a pohodě....


Vytisknuto z www.week.cz dne 12.05.2024 22:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kotviste-pro-osazenstvo-krasnoruzarske/read.php?1,964391,1156628#msg-1156628