Re: Kotviště pro osazenstvo Krásnorůžařské

Autor: Mischka, Datum: 22.01.2014 10:34



vimrova napsal(a):

Honzo, děkuji smiling smiley .

Taky jsem rozšířila svou "sbírku" žlutooranžových austinek winking smiley . Na jaře sázená Teesing Georgia se teprve usazovala, kvetla v těch vedrech, což jí moc nesvědčilo, ale věřím, že příští rok už se ukáže v plné kráse.

Aby jí nebylo smutno, pořídila jsem jí napodzim kamarády : Pilgrima, Port S., a Molineux. Jsem na ně hodně natěšená love smiley


Ahoj Jano.

Nejsem Honza, ale připojím se k tématu žlutých ostinek. Mám takový záhon převážně právě žlutých ostinek. Na fotce je Port Sun. a vzadu Moulinex. Ve skutečnosti je to obráceně, ptž, PS je vyšší a v popředí jsou dvě Moul. Myslím, že na fotu je barva dost identická. Obě krásně voní- jen Mo.měl ke konci léta dost holé nohy - čs prostě loni řádila. Barva není moc řvavá, taková fajn sv.žlutá. Jen si nevím s řezen Port.S. - je to takové houští. Ale třeba ho letošní zima sklátí k zemi a nebude co řešit.

I když dle předpovědi Květy..... Honzo, taky bych hrablo nemusela letos ani vidět. Po těch předešlých zimách se mi při pohledu na něj kroutí ruce.

Lady off Sh.jsem také sázela na podzim, ale nevím, jak jsem se trefila, je mezi Charlottou (ta je moje první angličanka, tak si ji nechávám) a Mrs.Oakley - ta je taková až teple oranž, tak jsem fakt zvědavá. A LEH tam mám také, ale je to jarní sázení a navíc zavalená sedem (ty byly vloni tím deštěm obrovské, tak budu jednak dělit a jednak ho poodsadím) ale kombinace je super a barva moc hezká, jen vůni jsem moc nezjišťovala.

Mišpul - díky za gratulaci, myslím, že je k čemu - Toníček je Noblesa sama. Díky Honzovi jsem zjistila, že jsem mu pořídila růži-jmenovce a ještě s tak přiléhavým názvem. Budeš-li chtít, pošlu Ti důkazné foto. No a toho jmenovce jsem posadila k Baronce Štěpánce k Guttenberg (také se zde probírala) tak jsem na tu krásu zvědavá.

 

Nevíte, jestli už můžeme diskutovat na KR? Ptali jste se někdo?

Mám také dost otázek ohledně vhodných kombinací růží, tak jestli by se dalo už tam.

 

Galerie:
port sun..jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 16:20
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kotviste-pro-osazenstvo-krasnoruzarske/read.php?1,964391,1096357#msg-1096357