Re: Venkovní ibišek-ibišek syrský (Hibiscus syriacus)

Autor: babkaela, Datum: 04.09.2023 08:35

Alenko, pošlu řízky (koníky, aplégry - kurňa, tolik let se pohybuju v zahrádkaření a správný název neznám stydlin smiley pro ustřihnuté větvičky k zakořenění - jo jasně, pro ovocné stromy či drobné ovoce jsou to rouby, ale ty se roubují nebo očka, ty se očkují) nebo se mi možná zadaří v zámkové dlažbě nebo jinde natrefit na celobílý semenáč.

Zrovna včera jsem byla pozvána nejstarším synem na výlet winking smiley ... kvapík, abych uvařit oběd stihla ... bankomat, ptž důchod chodí do banky, některé poplatky opět přes ni řeší nejstarší z mého účtu - tak jsme to v bance nastavili, jsem v tomhle internet bankovnictví opravdu negramota, no zase dělám věci, kde jsou negramotní oni- ono se to tak nějak srovnává a máme to tak ... do p..sí boudy, proč tohle píšu zrovna tady, nebudu rozvádět další (ledničkový nákup, který ti moji chlapi jsou úplně mimo mísu atd. atd. nejezdím sama, neřídím, úklid hrobu po dvou měsících) ... opět jsme jeli kolem ordinace našeho veterináře .. ten jeho nebo spíš jejich (pochybuju ... asi ne, on není macho, který by se chlubil výpěstky své ženy) ibišek venkovní, včera, měla jsem brejle výjimečně na očích, je fakt téměř modrý ... nemám na to, abych požádala o kousek větvičky. Jsem blbka? asi jo.


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 21:51
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-venkovni-ibisek-ibisek-syrsky-hibiscus-syriacus/read.php?1,80654,1626690#msg-1626690