Re: Co vám kvete v únoru?

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 29.02.2020 16:59

Je to nákaza. grinning smiley Ta bílá je buď Camelot nebo Joker.Roste taky moc hezky. Z té várky mám ještě Monte Christa, toho mi nabídli jako novinku za něco, co neměli. Ten byl menší a zatím není tak velký ale daří se mu. V zásadě jsou tyhle kultivary na první pohled dost podobné, liší se asi dobou kvetení a nějakými drobnostmi. Trochu odstíny.

Co jsem kupovala s Ančou docela roste, jediné, oč jsem přišla je Reana. Nevím, co mi s ní udělali. Mám podezření, že ten kus, kde byla, se zaplevelil a stříkli tam nějaký herbicid. Teď se k tomu samozřejmě nikdo nepřizná.

Práce na mě kouká ze všech stran. Doufám, že to nějak postupně dám dohromady po loňsku. Co se týče mrazů, už fakt nevím. Před týdnem předpovídali úplně něco jinýho než teď. Vůbec bych se nedivila, kdyby v tom blázinci co je , ještě mrazy přišly. Aby se hodně všechno zničilo. angry smiley

Do Ctěnic kouknu, nejspíš grinning smiley ,ale zatím jsem žádnou upoutávku neviděla. Taky je otázka, kolik mu toho pokvete. Jak jsem se dočetla, má čemeřice z Ameriky vyseté asi dva roky.


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 15:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vam-kvete-v-unoru/read.php?1,1355484,1556092#msg-1556092