Re: Práce na zahradě - srpen, září

Autor: Anavi, Datum: 07.11.2010 11:08

ilka napsal(a):

.. lidi nevím kam to napsat, práce na zahradě se dneska zcela jistě konala, ovšem neumím najír rubriku NEVHODNÉ TRVALKY a všechny varuji před pokusem vrazit si do zahrady TŘEZALKU!!!!! pokud teda nechcete nechat zarůst nějaký zapomenutý kus světa.... děs děs a práce pro vraha :-( víte jak z toho ven? mám pocit, že na jaře se probudí všechny zapomenuté oddenky a povalí to znovu, čím to vyhubit???? poraďte - necítím záda :-(

Kdysi ji měla na zahradě sousedka. Po roce jsem ji měla na dvou metrech čtverečních na své zahradě!!! Uprosila jsem ji tenkrát, aby ji zlikvidovala. Zroundupovala to a zbavily jsme se toho obě. Tímto jí pomyslně děkuji, protože se obávám, že bez tohoto zásahu by to už zcela zamořilo okolní záhony. thumbs up Hodí se někde na chalupu nebo na těžko přístupnámísta, kde se málo čemu daří a může si tam růst, co jí síly stačí. Na udržovanou zahradu, na které chcete nějaký řád, naprosto nevhodná!!!

Nutno zmínit, že se jedná o poléhavou formu. Keřovitá je zcela v normě :), ta se dá korigovat střihem a nikam se nerozlejzá.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 02:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-prace-na-zahrade-srpen-zari/read.php?1,255620,485006#msg-485006