Re: Co kvete v dubnu

Autor: Betas, Datum: 14.04.2023 13:25

Dekujiii. Delala jsem to poprve a snazila jsem se s tim dost vyhrat. A nejradsi bych ted dlazdila i cestu na chate grinning smiley Manzel mi treba slavnostne koupil i to gumove kladivko grinning smiley Kostky byly z puvodnich zahonovych obrub a pro sterkopisek jsem si i sama zajela do kamenolomu grinning smiley Je to cele v naklonenem terenu , jak zleva doprava, tak i smerem dopredu. Jeste se ten teren bude srovnavat a travnik ukrajovat. Chtela jsem jeste par naslapu taky z tech kostek, ale uz jich nemam tolik, tak o musim promyslet jinak..

 

Jeste bude tez renovace lavicky - nova prkna a kovova konstrukce asi na sedou barvu.



Anavi napsal(a):


Holky, vy jste všechny TAK šikovné! flower smiley love smiley, to vás musí pochválit i ten TAK grinning smiley thumbs down.

Máš to parádní. flower smiley Mě by to taky bavilo, ale nemám matroš a momentálně nějak stále chybí i ten čas... eye rolling smiley confused smiley, nicméně nápady moje hlava jen hýří. grinning smiley

Betas napsal(a):

Tak misto pro lavicku v hortenziovisti je vydlazdeno thumbs down strasne me to bavilo, jeste casem budou i naslapy smerem k lavicce.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 21:55
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-kvete-v-dubnu/read.php?1,575037,1620055#msg-1620055