Re: záhradní sekačka

Autor: babkaela, Datum: 19.02.2023 21:33



kordula napsal(a):

HECHT ,benzín s pojezdem máme už několik let a zatím dobrý, té jsem se za ta léta ani nedotkla, sekat nebudu. Ale mám Aku vyžínač a paráda, Spí ten by Ti nestačil?

Sekačku Huqarnu motorovou, benzínovou, máme snad víc jak 25 let, dědek s ní jezdí jako s kočárkem při uspávání mimina .. já jsem na prášky, fur sekačka řve, přehltí koš, všude zbytky trávy, buď seseče na drn- potom mech ... ach jo ... on je na prášky, ptž musí jít vysypávat koš ... nooo, jáký si to uděláš ... z původní plochy, kterou musí sekat jsem ubrala hafo ... seču srpem pro králíky .. tohle už dědka nezatěžuje ... musím vybírat místa, kde nas.áno od koček ... kočičky jsou miláčci naší Tondy .. jde za nimi tak jednou za 14 dnů .. no nic, opravdu, jaký si to uděláš ... cestičky, pokud ne srpem ... vyžínám jakýmsi vyžínečem z Lídlu (netuším, tušit nechci, náhradní plastové "nože" koupil loni zjara synátor v Kaufu) ... víc než spokojenost..

Nejsem "zelená" ... ale opravdu preferuji na manších rozlohách ... jak říkal pan Peléška (netuším co měl za akademický titul) ... ruční práci ... u Kordulky asi opravdu by se z toho "vokotily" ... sekačka je víc než nutná, zvláš když zvířata na "sežrání" trávy či sena nemá.

TAKu, nechceš dvě samice a jednoho samce králičí ? grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 05:24
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zahradni-sekacka/read.php?1,1498536,1617560#msg-1617560