Re: Ostrožky

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 05.06.2018 09:19

Jsou parádní. thumbs down Asi dvě mě neopustily. Ale musím sem dávat nějakou neprodanou a pomučenou rostlinu ze zahradnictví, která se i tam vzpamatovala. Jiné tu nemají šanci. Teď mám další pokusný materiál. Kaaj měla nějaké vyseté, vlastní sběr.

Kus setí jsem dostala, ještě večer jsem je rozsadila do menších květináčků. Přímo do země bych je zahubila. To tady v suchopáru nejde a zkusím, jak si povedou.

Když jsem tak jela s tou zelení Leoexpresem,byla i další, připadala jsem si trochu jak v Rusku. Ještě mi chyběla třeba husa v košíku. Ale žádné pobouření jsem tam nebudila. grinning smiley Dokonce mi tašku s rostlinami pomáhal vyndávat jeden z průvodčích. Docela ho překvapila váha, asi si myslel, že vezu jen lupení. eye rolling smiley Tak jsem ho poučila, že vyrývat se musí rostliny s balem. Probrali jsme i otázku kouření. To jsem jim moc nechválila ale je to prostě tak, nekouří se nikde. Nicméně mě upozornil, třeba pro příště, že v Přerově mají asi šestiminutovou pauzu a to že náruživci, kteří to znají, okamžitě startují z vlaku. eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 09:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-ostrozky/read.php?1,408446,1499340#msg-1499340