Re: Práce na zahradě - srpen, září

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 24.09.2016 21:10

Musím kouknout, jestli někdo nezahálel. Nezdá se. grinning smiley Já se dala do cibulí. Loučku mi čert napískal. Je to tvrdý jak beton. Když jsem konečně vyryla drn, tak hlína je jak tvrdý kousky, vůbec nepřilne k cibuli. Vody jsem nanosila nepočítaně, ušlapala a znova zadrnovala. A taky nevím, jestli člověk dělá pečlivěji anebo mu to dýl všechno trvá.Tak 160 cibulí je v zemi. Možná o něco víc. Ještě mi chybí půlka. Tak snad středa, pokud nebudou padat trakaře. Už bych fakt potřebovala nechodit do práce.

Kaaj, taky jsem namočila ty sasanky. A teď váhám, abych to náhodou nezasadila obráceně. Má to takovou část jakoby s hrbůlky a pak takovou kulatéjší. Podle cal bych sázela těmi jakoby hrbůlky nahoru, Ale tady nějak nevím.

Vlezu do vany a dobiju baterky. Nebo taky bude zkrat. grinning smiley Na ty nůžky koukal můj muž taky. Takže doporučím a případně použiju sama.Taky má něco na nástavci na řezání na elektriku. Ale to mi nechce ani vysvětlit, natož zapůjčit.Abych si něco neudělala. Nejsem si úplně jistá, jestli nemyslel náhodou s tím, ne si.

Jo a ještě jsem si krásně pokmila ovečky. Padáků bylo na zemi skoro půl bedny. Ty letěly. A toho bečení. Balzám na nervy.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 02:23
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-prace-na-zahrade-srpen-zari/read.php?1,255620,1401105#msg-1401105