Re: Podzimní výměna kytiček - sraz

Autor: Anavi, Datum: 29.07.2008 15:11

Moni, ty máš klasickou katalpu??? Pěstovala jsi je ze semínka? Zrovna jsem si říkala, že bych o jedné uvažovala na chalupu, udělala by tam krásný stín, je to hodně rozložitý strom!!! Ale kdoví jak dlouho by to rostlo, co? confused smiley

Moni, červenou tavolu beru, když dorazí Vladka, moc bych prosila ten bílý řebříček s kulovitými květyplease smiley . Od drahus mám slíbenou hortenzii a vysemeněný živý plot.

Do srazu se budu snažit namnožit nějaké keříčky (ale zkouším to poprvé, tak za výsledek zatím neručím), doufám, že se ujme pár řízků svatoliny (stříbrný, žlutě kvetoucí keřík) a možná budu mít pár bronzových převislých trav. Majce vrbinu - jo, jenže Majčí -ty teda nejedeš??? confused smiley A vezmu tý vrbiny víc, kdyby chtěl ještě někdo další.

Míše jsem slíbila modrou hostu, ale přimlouvám se, jestli počká někdy do jara, nemůžu se k tomu vůbec dostat :(.Mám kolem cibuloviny a myslím, že bych momentálně nadělala víc škody jak užitku. TA jílovitá zem je teď jako beton a ta hosta je tak hluboko zakořeněná, že to bude dost náročný ji vykopat a dělit. Až bude na jaře rašit, viděla bych to jako jednodušší a navíc uvidím, kde mám kolem toho cibule, když nebudou ještě zatažený.


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 23:32
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-podzimni-vymena-kyticek-sraz/read.php?1,102739,102818#msg-102818