Re: Co do truhlíků na severní stranu?

Autor: Lotynka, Datum: 06.04.2009 19:18

grinning smiley Právě dnes se otevřelo nové zahradnictví v Litvínově thumbs down . Zatím tam maj toho skromně. Teprve se začíná, ale výběr hnojiva a jiných chemikálii slušnej. Měli tam i orchidky, tak mi srdíčko zaplesalo. Nějak jsem jim podlehla stydlin smiley love smiley .

Tenhle týden naverbuju Romču na okno na západě, ať mi tam zas přidělá tu zahrádku, kterou jsme na adventa sundavali, aby byl vidět svícínek smiling smiley .

Teď na jaře jí tam zas budu chtít zpátky a vyslechnu si k tomu nepříjemnej komentář, protože jsem byla tak aktivní a šroubky uklidila, ...tak dobře, že nevím kam...no problééémo... se kdyžtak koupí nový winking smiley .

Jsem na sebe ale zvědavá, jak každej druhej den otevírám to okno. Sundávám z něj kytky na parapetu domasad smiley . Takže tam asi dám zavlažovací truhlíkyconfused smiley . A jak moc to pomůže???? Kolikrát to potom budu muset v tejdnu zalít????

 

Drahuš, Kristalon PLOD A KVĚT i START mám doma. Takže hnojivem se pro začátek vybavená thumbs down winking smiley flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 12.05.2024 11:28
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-do-truhliku-na-severni-stranu/read.php?1,194235,205433#msg-205433