![]() |
úterý 24. června, 15:56 Svátek má Jan
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Vietnam
Diskutujte!
Podělte se se svými přáteli o zážitky z cestování, a nebo naopak získejte cenné rady před caší cestou!
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vietnam
Super!
Ráda si nad tvými fotkami zavzpomínám. Moc se mi tam líbilo (ale je to už 8 let, co jsem tam byla).
Bezva.
TAK si to užívejte. 
Tak jsme se z toho vzpamatovali a už zase makám, aby se měl šéf ještě lépe
.
Bylo krásně, milý lidé, pohoda a jiný svět než známe. Dal jsem fotky i do galerie, ale už mě to dál nepustilo, tak šoupnu i něco sem.
1. Všude rýžová pole
2. Na loďce mezi rýžovými poly
3. Skalní chrámy
4. Asi moře, nebo co
5. Pohoda v pralese
Chrámy, pagody a Buddhové.
Byli jsme ve Vietnamu zrovna v době, kdy slavili 50 let od sjednocení jižního a severního Vietnamu. Holky většinou v bílém a "starší" v rudém.
1. Malý, ale už pionýr
2. Děti chodí - jezdí do školy v pionýrském
3. V pozadí mauzoleum Ho-Či- Mina
4. Ukončené studium a nezbytné focení
5. Matky
Nechci hodnotit politickou orientaci, ale lidé jsou zde v pohodě, příjemní, usměvaví a nikdo vám nevynadá. Co jsme se dozvěděli, tak neznají slovo deprese a neexistují zde sebevraždy. Nechápali a proč. Psycholog by zde chcípnul hlady.
Nechají je dýchat. Soukromé podnikání je povoleno a nikdo nikoho nebuzeruje. Na svojí minulost jsou hrdí.
Taková všehochuť.
1. Revizákovi by asi jeblo
2. Papája
3. Nádobí se běžně myje před hospodou na ulici.
4. Perly. Farma na pěstování perlorodek. Perla vznikne cca za 2 roky. Vyloví perlorodku a vloží do ní plastovou kuličku o průměru asi 3-4 mm a pak se čeká a čeká a pak se z ní vyndá perla a zbytek se sní.
5. Oslavy sjednocení a všude rudo
Na závěr kytky. Všude rostly kytky.
Tak, děkuji za krásná fota i komentář k nim.

Na videa z Vietnamu občas koukám na YouTube. Co pěstují, vaří.
Nádobí mají krásně čisté, to by prospělo i v našich hospodách
Taku, paráda, všechno

Taku děkuji, parádní foto