pondělí 9. září, 00:42 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Regi, moc pozdravuj Klárku a držím jí palce . A hlavně ať nechytneš ten hnus a ať už jste všichni doma a hlavně v pořádku, i Tvůj dědek.
Regi,držím palce,ať je brzo líp a bez následků
Regi,ať je vše co nejdříve zase normální a všichni jste zdraví
Regi držím palce, Tobě i rodině.
Regi, moc držím palce celé rodině
Všem moc díky za podporu. Kaaj, taky přemejšlím, kde k tomu dědek přišel. Tady jsem courala hlavně já, on jestli byl za celou dobu snad 5x v krámě nebo na poště a když jel na chalupu, tak tam byl jak kůl v plotě. Furt jsem poslouchala řeči, jak něco přitáhnu domů. Tak teď už asi nepřitáhnu, v nejhorším případě budu obětí. Prostě to nechápu. Mladá už je snad z nejhoršího venku. Dál se uvidí.
Jinak se musím dnes pochválit. Bylo krásně a dřela jsem jak barevná. Samozřejmě stylem jako tu má asi většina. Takže je rozhrabaný všechno možný. Jak včela let z květu na květ.
Regino, moje žabomyšárny jsou sice "mne z toho jebne", ale nejde o život ...........držím všechny pěsti, které jsou toho schopny - ta pravá se pravdu snaží hodně (nooooooooo, přešvědčuju ji, aby se snažila) ... ať všichni vyváznete ze sra.ek bez "ztráty kytičky" - vloni jste si snad vybrali na dlouhé roky dopředu ................
Regi, držte se, i dcerka, a hlavně ať má ten tvůj dobrý průběh.
A ty se šetři.
Naši k tomu taky přišli a neví jak. Hlavní je, že jsou ok.
Regi, ať se všechno brzo OK. všem marodům brzké uzdravení.
S tim dělat tisíc věcí najednou to máme stejně. Kór na zahradě. Lebedím si tam celej den, pohrabu kus záhonů, pak s tím mrsknu, začnu štrachat, neco jiného, pak vezmu pilu, dám se do dříví.... mezitím kafe, pokec s kámoškou.Původní záměr byl úplně jinej a k tomu se vůbec nedostanu.. Ale vyhovuje mi to tak, páč ve finále udělám vic než jsem měla v plánu..
všude stejný prostě.
Ivčo, není, někde jde o život, někde už to člověk nějak nedává "duší" ............. jdu do nadávací ...
Ale chválím syna ... v rámci .... musíme jet trošku uklidit babičce, dědovi a ostatním předkům na hřbitov (samo, aby nás nepomluvili, jinak já i on tyhle všechny tak nějak máme "doma") mne vyvezl do zahradnictví - nakoupila jsem semínka zeleniny (nejen pro nás ale spoustu kamarádů kolkolem, kterým předpěstovávám přísady, rukám se ovšem stále nechce) a tři nové stromky pro potomky .... ach, jo, budu tu muset být do 100 let .........
Elo, já bych ti tu stovku moc přála, ale okolnosti tvého žití by mohly být klidnější.
Včera jsem celý den pálila roští, jsem ráda, že už je to uklizeno. Naši radní zrušili kontejnery ve všech chatových oblastech, ale nezapomněli zvednout poplatky.
nevím , jestli mám nadávat , nebo se chválit . dnes je absolventský koncert vnučky Vendulky- ve čtyři prošvihnu seriál a na ten koncert jít musím . i když nevím , jak se do poschodí v hudebce vyplazím .seriál se opakuje o půlnoci ---další úterý pozvánka do školy na předávání matur. vysvědčení další vnučky.. a dědeček v 12 zalehne a chrápe až se hory kolem zelenají ..