pondělí 13. dubna, 01:21 Svátek má Aleš
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Sport
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Sport
Diskutujte! Diskutujte a sdílejte své názory, fotografie a zkušenosti!

Podkategorie:

Autor: Mona

Sportovní úspěchy

Datum: 17.02.2007 08:59

V lednu byl vyhlášen sportovcem měsíce Tomáš Verner, krasobruslař, který nečekaně obsadil na ME druhé místo. Únor bych už teď tipla Šárku Záhrobskou, po včerejším 1.místě na MS. Včera jsem sledovala i Brněnskou tyčku, kde zaválel Tomáš Janků. Mám radost, protože si myslím, že po těchto úspěších bude v tv více jiných sportů, než fotbal a hokej. Tedy doufám.winking smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 10 z 21
  • Autor: SPIKE

Re: Sportovní úspěchy

Datum: 19.05.2015 21:19

1508037_440518672795891_1078583301976087894_n.jpg

thumbs down

• Autor: Reklama

• Autor: gabca

Datum: 19.05.2015 21:49

Věrko, thumbs down winking smiley

• Autor: Jarka.

Datum: 19.05.2015 21:50

thumbs down

• Autor: lanimka

Datum: 19.05.2015 22:06

Hráli letos dobře, hoši. Kotel v aréně byl neskutečný ... thumbs down thumbs down

Datum: 18.12.2016 18:55

Taky jste čučeli na biatlon? grinning smiley

Bylo to super! thumbs down love smiley

Fourkade je prostě třída thumbs down , Ondra velkej sympaťák thumbs down a Gabča...to je naše " ZLATO ". love smiley

Ale celkově jsem byla dojatá atmosférou v Novém Městě a jak skvělý fanoušky máme. love smiley

• Autor: 1romca11

Datum: 18.12.2016 19:08

Gábi taky jsem koukala, manžel to nemusí a já mu 4 dni blokovala televizi biatlonem, byl na prášky:-) Moravec včera o chlup čtvrtý a Gábina dnes nádhera....byla jsem přilepená na televizi, bála jsem se že jí Laura dojede. A z atmosféry - i jen v televizi - mě šel mráz po zádech flower smiley flower smiley

Datum: 18.12.2016 19:12

Romčo, tak já to mám jednoduchý. Čučíme všichni 4 a to je teda rachot. Taky jsme si málem nadělali do kalhot, aby ji Laura nedohnala. grinning smiley Zařadila extra rychlostní stupeň a nebezpečně se přibližovala. Ale dopadlo to skvěle. drinking smiley

Prostě nejlepší tečka na konec. thumbs down

Datum: 18.12.2016 19:17

Jj, zlatá tečka na konec. Buď ráda, že se nemusíš s nikým hádat:-) My s manželem a mladším synem hromadně u televize prožíváme hokej a hlavně fotbal (syn ho sám hraje závodně a kdyby někdo slyšel naše komentáře a postřehy,asi si klepe na čelo) grinning smiley grinning smiley . Ale biatlon manžela nebere a mladej nebyl doma

Datum: 08.01.2017 15:26

Tak jsem právě dokoukala biatlon, Gábina první, Eva třetí, to je fantazie thumbs down 

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil 1romca11 (08.01.2017 17:39)

Datum: 08.01.2017 17:30

JJ, skvělý zážitek. love smiley Dvě češky na bedně, to se jen tak nevidí. thumbs down thumbs down thumbs down

Datum: 27.01.2017 22:56

Před chvílí jsem dokoukala volné jízdy žen v krasobruslení, paráda, krasobruslení miluju. No a v neděli se ségrou a mamkou jedeme na závěrečnou exhibici do Ostravy, kupovaly jsme mamce lístek jako překvapení k Vánocům. Hrozně se těším.. smiling smiley

• Re: Sportovní úspěchy

Datum: 27.01.2017 23:08

Romco, já se taky ráda dívám. Jak jsem noční sova, tak stíhám po půlnoci.Na sportu. Hezky v posteli, z jedný strany Žofka, pod peřinou Hercule.Dnes, vlastně zítra. V jednu začíná.

Datum: 27.01.2017 23:15

Regi tak příjemnou zábavu, je to super pokoukání,já už mám on-line za sebou:-) A podrbej za mě pesany, není nad to, když se k tobě v posteli přitulí, co grinning smiley grinning smiley

• Re: Sportovní úspěchy

Datum: 28.01.2017 00:54

Už se na to pomalu chystám. Dík.

Datum: 05.03.2017 20:20

Teď jsem dokoukala ME v atletice, naši celkově super, ale poslední disciplína a co předvedl Pavel Maslák, klobouk dolů... thumbs down thumbs down

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Sport (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.