|
|
pondělí 20. července, 11:48 Svátek má Ilja
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Růže, královny zahrady
Alenko, máš krásné růže. K zlatohlávkům - sousedka má některé růže stejné jako já. U ní rozdrbané nejsou, u nás fest.
A trocha od nás .... Už jsem s tou Betty asi trapná, ale když ona stále je krásná.
A po jednom kvítku ...
Eli, krásně ti to kvete, jen foť, máš co

Mně sem tam kvítek.
CPM, Astronomia, James Galvay, laguna a Grace ( ta na podzim půjde, je neduživá )
ruže tu začínají a rovnou dnes opálené. Neposlechla jsem rady o Minervě, dnes se to projevilo, děs, bude velké stěhování, nevím zda to do podzimu vydržím
B.Parfait, Evethos,Heav.Pink,Angela - při ní si vzpomenu na Káju, měla ji úžasnou hydru, Isabella
Letos jsou pěkné
Historické růže (rose se rescht, leda, madam Hardy a nějaká růžová), Amadeus, felicite parmentier (vzadu boule de neige a William lobb), stolistka a eden rose
Mančo, nádhera
Mé dámy, máte nááádherné růže. O takových keřiskách si mohu nechat pouze zdát. V těchto vedrech a pálícím slunci to nějak nedávají, hlavně velkokvěté jeden večer pěkné poupě, ráno super květ a večer odkveteno. Ach jo, ale pokud nejde o život...
Foceno začátkem týdne ... Dorothy Perkins, Henri Matisse, Double Deligt, Whisky, Friesia.
A ještě trošku ... Helenka, Trika, Queen Elizabeth a dvě NN
Ello, krásné růže
Myslím, že to teď máme všichni stejné. Člověk na to celý rok čeká a pak to spálí slunce,. Už aby se ochladilo.
něco ode mě....Beys, Veilchenblau, Schloss Eutin,, Laguna
Gabčo, ty teda jsou
. Ta Beys je úžasňák
.